HAKUKONEOPTIMOINTI  R√Ą√ĄT√ĄL√ĖIDYSTI

Hakukoneoptimointi (SEO)- löydy, kun sinua etsitään

Hakukoneoptimonti, eli SEO (Search Engine Optimization) tähtää sivustosi mahdollisimman hyvään löydettävyyteen hakukoneissa. Hyvän hakukonenäkyvyyden tavoite on useimmiten saada lisää liikennettä verkkosivuille, ja sen myötä esimerkiksi lisää yhteydenottoja tai ostotapahtumia. Hakukoneoptimointi sisältää erilaisia sivustolla (on-site) ja sen ulkopuolella (off-site) tehtäviä toimenpiteitä, joiden yhteisvaikutuksena sivusto sijoittuu paremmin hakukoneiden tuloksissa.

 • Kertaluontoinen projekti

  Jos haluat tietää, miten sivustosi voi tällä hetkellä hakukoneoptimoinnin näkökulmasta, ja millä tolalla sen hakukonenäkyvyys on, teen sinulle kattavan sivustoanalyysin, eli site auditin (tai SEO-auditin). Sen kautta saat tietoa sivuston kehityskohteista sekä toimenpiteistä, joita sivustolle tulisi tehdä, jotta se saavuttaisi vahvemman hakukonenäkyvyyden toimialallasi.

  Toteutan my√∂s esimerkiksi avainsanatutkimuksen tai -kartoituksen, kuvien optimoinnin tai kertaluontoisen kokonaisvaltaisen optimoinnin sivustollasi. Tarvittaessa kirjoitan sivustollesi t√§rkeimmille avainsanoille fokusoidut SEO-sis√§ll√∂t. Kysy lis√§√§!

 • Jatkuva optimointi

  Optimoinnin sopimus voi olla myös jatkuva, ja parhaiden tulosten takaamiseksi se onkin paras vaihtoehto. Jatkuvassa sopimuksessa toteutan sinulle optimoinnin kokonaisuuden räätälöidysti, sivustosi tämänhetkisen tilanteen mukaan.

  Jatkuva optimointi voi sisältää esimerkiksi laajan alkuanalyysin ja avainsanatutkimuksen, tarvittavat tekniset ja sisällölliset toimenpiteet, analytiikkojen kiinnittämisen sivustollesi, sekä tulosten seuraamisen ja raportoinnin. Jatkuvassa sopimuksessa teen kuukausittain tai sovittuina ajankohtina optimointia sivustollesi reflektiivisesti seuraten tilannetta ja sen kehittymistä.

 • Tekninen ja sis√§ll√∂llinen optimointi - kokonaisvaltainen projekti

 • Avainsanatutkimus

 • Avainsanakartoitus (keyword mapping)

 • Sivustoanalyysi (site audit, SEO-audit)

 • SEO-sis√§ll√∂ntuotanto

 • Kuvien optimointi