SEO-koulutus.

Haluaisitko, että yrityksessäsi olisi SEO-osaamista omasta takaa? Tarjoan SEO-koulutuksia muun muassa yritysten markkinointiosastoille, digi- ja mainostoimistoille, sisällöntuottajille, suunnittelijoille sekä oppilaitoksille. Koulutus voi olla yleinen hakukoneoptimoinnin koulutus, tai pureutua spesifisti alasi erityisyispiirteisiin ja siihen, miten huomioit hakukoneoptimoinnin jokapäiväisessä työssäsi.

SEO-koulutus voidaan toteuttaa etänä tai paikan päällä. Koulutus räätälöidään aina yksilöllisten tarpeiden, tavoitteiden ja toiveiden mukaan, osallistujamäärä huomioiden.

Jos olet markkinoinnin ammattilainen tai digiyrittäjä, ja haluat oppia hakukoneoptimoinnin kokonaisvaltaisesti ja ammattilaisen tasoisesti, suosittelen sinua tutustumaan SEO-akatemian Growth with SEO™ -koulutusohjelmaan.

Koulutus voi painottua esimerkiksi seuraaviin aiheisiin:

•Hakukoneoptimointi yleisesti
Tekninen seo
•SEO-kulmainen sisällöntuotanto
•Avainsanatutkimus
•Off-site SEO: linkinrakennus ja muut sivuston ulkopuoliset toimet

Image

Lupaukseni


Tärkeintä on, että koulutuksella on todellista hyötyä osallistujille. Siksi räätälöin koulutukset aina asiakkaiden yksilöllisiin tilanteisiin sopiviksi, enkä rullaa koulutuksia "bulkkimallilla". Pitkä kokemukseni kouluttamisesta yhdistettynä SEO-asiantuntijuuteeni takaa, että koulutuksiini osallistujat saavat yleensä aina enemmän kuin tilaavat.