SEO-valmennus.

Haluaisitko päästä jyvälle SEO:n saloihin ja hoitaisit mieluummin itse sivustosi hakukoneoptimoinnin, tai edes osan siitä? Et ehkä kuitenkaan tiedä, mitä tehdä ja mistä aloittaa, tai pelkäät, ettet osaa?

Hakukoneoptimointi pitää sisällään valtavan määrän erilaisia toimenpiteitä, eikä ekspertiksi tulla yhdessä yössä. Voin kuitenkin luvata, että on paljon asioita, joita voit tehdä ihan itse jo tänään! Valmennuksessani käymme läpi tavoitteesi, osaamisesi lähtötason sekä sivustosi tilanteen alkuanalyysini pohjalta. Tämän jälkeen kartoitamme toimenpiteet, joita voit toteuttaa sivustollesi parantaaksesi sen näkyvyyttä Googlessa, ja opetan sinulle, miten ne tehdään.

Tällä hetkellä en valitettavasti voi ottaa uusia valmennusasiakkaita, mutta jos olet kiinnostunut oppimaan hakukoneoptimoinnin ammattilaisen tasoisesti, tutustu SEO-akatemian Growth with SEO™ -koulutusohjelmaan!

Valmennuksen avulla opit kasvattamaan liiketoimintaasi ja hankkimaan uusia asiakkaita hakukoneoptimoinnin keinoin. Saat yksilöllistä ja tilanteesi huomioivaa ohjausta sivustosi hakukonenäkyvyyden parantamiseen. 

Image

Lupaukseni


Opit tekemään hakukoneoptimoinnin toimenpiteitä itse sivustollesi. Minulle on tärkeintä, että saat valmennuksen jokaisesta minuutista irti niin paljon kuin mahdollista. Siksi en tuhlaa aikaasi turhaan hakukoneoptimoinnin jargoniin, vaan esitän asiat niin, että ymmärrät.